• English
 • Goed nieuws voor mensen in de Randstad die tussen 29 april en 3 mei jarig zijn. Leon&León Fries trakteert namelijk op een portie friet aan huis met een keuze uit drie verschillende recepten bedacht door 24 Kitchen-chef Danny Jansen. De Leon&León friettruck komt speciaal een frietje bezorgen in jouw straat, uiteraard op een gepaste afstand, met genoeg toeters en bellen zodat jij of een gezinslid echt even in het zonnetje wordt gezet.

  Wil jij dat de friettruck bij jou de straat in komt rijden? Maak hierop kans door de Instagram van @leonleonfries te volgen en mail vóór 25 april jouw gegevens en de reden waarom wij bij jou langs moeten komen en uiteraard de datum van de jarige naar leon@pitchpr.nl. Deze gelegenheidsactie met de Leon&León friettruck is een samenwerking met cateringbureau The Food line-up en Danny Jansen.

  Vijf dagen lang rijden twee trucks door dorpen en steden tussen 16.00 en 20.00 uur om de jarige en zijn of haar familie te trakteren op een dikke puntzak met frietjes. Uiteraard worden alle anderhalve meter maatregelen in acht genomen. Met deze actie willen we zo veel mogelijk jarigen bezoeken in en om de steden Amsterdam, Utrecht en Haarlem.

  Non-guilty pleasure

  Leon&León Fries, ontwikkeld door schrijver Leon de Winter en zijn neef León Eijsman, is verantwoorde friet die wordt bereid in de airfryer. De frites zijn gemaakt van de koolhydraatarme aardappel ‘Colomba’ waardoor een portie Leon&León friet tot wel 30% minder koolhydraten, calorieën en vetten bevat. De geheel natuurlijke coating zorgt voor de perfecte crunch en dat het toevoegen van zout niet meer nodig is. Kortom, een heerlijke non-guilty pleasure.

  www.leonleonfries.com

  *De Leon&León friettruck komt op een afgesproken dag langs binnen de Randstad en enkel op de dag dat je écht jarig bent. Per bezoek kunnen wij friet serveren voor maximaal vijf personen. Aanmelding garandeert geen bezoek, de planning wordt gemaakt om zoveel mogelijk mensen te kunnen bezoeken.